На крајот од денот

На крајот од денот

Чекам на тебе

Декември

Рамо за плачење

Кога лажеш каде гледаш

Убава

Некст Тајм

Последно од нас

Рап ен Рол (со Тони Зен)

Лице од рај

Недостајеш ми веч

Нешто што ќе остане

На крајот од денот (remix)

Codecordia Logo

American College Skopje Logo