Некст Тајм

Ме остави сам да живеам

Милион

Секој за себе

Неверувам во тебе

Немој да плачеш за крај

Без тебе тивко умирам

Немам ни глас

Пат

Несакам да разберам

Ме мислиш ли

Изгубен

Why did you go

Caruso

Codecordia Logo

American College Skopje Logo